Voor dieren

Paarden
1. Brug
Materiaal dat gebruikt wordt voor paarden moet uiteraard enorm stevig en stabiel zijn. Om paarden te trainen over en door obstakels te gaan, wordt onder andere een ‘brug’ gebruikt.
Ik maakte een demontabele brug. Deze kan meegenomen worden naar externe trainingslocaties.

 

2. Trailbrug voor westernrijden
Bij het westernrijden worden obstakels gebruikt om met paarden overheen te lopen. Ik maakte deze demontabele, zeer stevige trailbrug.


 

3. Circusopstap/blok voor paarden
In de vrijheidsdressuur wordt een ‘blok’ gebruikt om een paard op te laten staan (met twee, drie of vier benen). Ik maakte een blok met handgrepen, zodat het makkelijk verplaatsbaar is.

 

4. Opstapje voor mensen
Omdat vanaf de grond opstappen erg belastend is voor de paardenrug, wordt aanbevolen dit vanaf een opstapje te doen. Dit moet stabiel kunnen staan op onregelmatige ondergrond.


 

Honden
1. Houten hondenbed
Een comfortabel, riant hondenbed. En het wordt duidelijk op prijs gesteld :- )


 

Poezen
1. Kattenren
Aan de openslaande deuren naar de tuin maakte ik een grote kattenren, zodat de katten ’s nachts ook naar buiten kunnen, maar niet de straat op. De ren moest hoog worden omdat de openslaande deuren er nog in open moeten kunnen slaan en de ren is uitgelijnd met het naastliggende dak van de keuken. De katten kunnen via een kattenluik in de deuren, zelf in en uit de ren komen.
Onbedoeld bij-effect: In de zomer doet de ren tevens dienst als ondersteuning van de blauwe regen en de druif die in de ren groeien en geeft daarmee een lommerrijk prieel.